Hozzávalók:
kb 6db macisajt
egy marék medvehagyma
füstölt sonka (én fekete erdei sonkát használtam)
só, bors
zsír a kikenéshez
Apróra vágom a medvehagymát, sonkát, összekeverem villával a sajttal, sózom, borsozom ízlés szerint. A csirkecombokat egyben hagyva a bőre alá betöltöm a sajtos keveréket, kívülről még füstölt ízű sóval beszórtam.
Előre beáztatott római tálat kizsírozok, bele a csirkéket és sütőbe dobom.
A sütőt nem szoktam a rómaihoz előmelegíteni, kb 200 fokon sütöttem lefedve úgy 1-1,5 órát. Mikor kinyitottam, piros lett a tetejük, úgy, mint a képen.
Mi finomfőzelékkel ettük, de szerintem lehet bármivel. :D
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése